Web stranice za 1500 Kuna?

Web stranice tvrtke danas su jedan od kriterija ozbiljnosti poslovanja. U trgovini, proizvodnji i sličnim djelatnostima službena web stranica predstavlja i službeni, redovito ažurirani, katalog proizvoda ili usluga.

No, postoje i djelatnosti gdje zahtjevna, skupa i složena web rješenja nisu potrebna. Mnogo je takozvanih malih djelatnosti - tvrtki ili obrta koji nude jednostavne usluge i čije se poslovanje i ponuda profesionalne usluge može opisati na dvije ili tri stranice, ali i dalje postoji potreba da i taj mali sadržaj bude kvalitetno i profesionalno prezentiran.

Jednostavne web stranice

Ova ponuda 'malih web sajtova' prvenstveno je namijenjena malim obrtima i jednostavnim uslužnim djelatnostima, a sadržava organizaciju osnovnog sadržaja za prezentaciju djelatnosti organiziranu na svega nekoliko stranica.

Naša ponuda uključuje i mogućnost da da za vas napravimo najveći dio posla, a vaš angažman smanjimo na najmanju moguću mjeru. Pobrinuti ćemo se da napišemo tekstove za vaš web koji će jednostavnim riječnikom vašu djelatnost približiti budućim klijentima. Doslovno, pisanje tekstova za web je naš posao - napisati ćemo tekst iz nekoliko vaših natuknica.

Web stranice iz ove ponude i dalje zadovoljavaju profesionalne i kvalitativne zahtjeve, kao i web standarde. Također je prisutan originalan grafički izgled web stranica i originalan kod stranice koji je posebno olakšan i prilagođen vašim stvarnim potrebama. Web stranice su optimizirane i pripremljene za što bolje pozicioniranje na web pretraživačima poput Google-a i prilagođene za prikaz na različitim web preglednicima (Firefox, Safari, Internet Explorer, Opera)

Na nekoliko donjih primjera možete vidjeti kako one izgledaju u praksi. Ako želite neka dodatna objašnjenja o prezentiranom sadržaju, slobodno se javite telefonom ili na

Na stranicama koje slijede razrađena je i ponuda dodatnih usluga , a ukoliko ova ponuda ne odgovara vašim potrebama, pogledajte naš portfolio web stranica.

Web stranica udruge za psihološku pomoć

Izrada promotivne web stranice za udrugu građana

Dizajn i izrada web stranica ortodontske ordinacije

Dizajn i izrada web stranica ortodontske ordinacije

Web stranica dječjeg vrtića - izrada i održavanje

Web stranica informatičkog servisa - izrada i održavanje

Dizajn i izrada web stranica ortodontske ordinacije

Dizajn i izrada web stranica zubarske ordinacije