Ponuda izrade internet stranica

Prisutnost vaše kompanije na internetu može biti bitno za njen rast i uspjeh. Ako negdje to i nije slučaj, korektna web stranica upotpunjuje sliku kvalitete tvrtke. U tu svrhu postoje rješenja koja nadilaze našu prisutnost i dostupnost.

Naša ponuda za izradu web stranica predstavlja proizvod koji će ponuditi korisnu informaciju vašem klijentu, te odmjeren dizajn prihvatljiv vašoj ciljanoj publici.

Naša ponuda uključuje i mogućnost da da za vas napravimo najveći dio posla, a vaš neophodni angažman smanjimo na najmanju moguću mjeru. Pobrinuti ćemo se da napišemo tekstove za vaš web koji će jednostavnim rječnikom vašu djelatnost približiti budućim klijentima. Doslovno, pisanje tekstova za web je naš posao - ako treba, napisati ćemo tekst iz nekoliko vaših natuknica.

Prvenstveno pazimo na preglednost informacija.

Bez obzira da li kreiramo novi web site ili osvježavamo postojeću stranicu, naša je želja da zadovoljimo sljedeće elemente i ciljeve:

Odgovaramo na svaki vaš upit, a vaše sugestije su dobrodošle.

Ponuda:

Izrada internet stranica za manju tvrtku ili proizvodni obrt traje u prosjeku desetak radnih dana. Proces započinje izradom skice vaše web stranice koja predstavlja izgled prosječne stranice, dok se na ostalim stranicama uglavnom mijenja samo sadržaj.

Stvarno trajanje izrade ovisi i o dostupnosti svih materijala potrebnih za opremanje sadržaja na webu i izradu stranice, koje pripremaju klijenti.

Ukoliko želite neka objašnjenja o prezentiranom sadržaju, slobodno se javite telefonom.

broj posjeta Broj posjeta