Proces izrade web stranica

Tok izrade vaših web stranica ovisi o namjeni, a rok izrade o količini sadržaja i vrsti materijala koju trebamo obraditi.

Sam proces izrade možemo podijeliti:

Naš portfolio izrađenih sajtova služi za uvid o dizajnu stranice, obujmu i količini materijala, tehničkoj opremljenosti i interaktivnosti i pomaže kod dogovora oko izrade vaših web stranica. Za brzinu izrade također je bitna raspoloživost svih materijala, kao i broj fotografija i ostalih elemenata na stranicama, no najbitnija je dobra i brza komunikacija na relaciji klijent - dizajner i obratno.

Ukoliko prilikom dogovora nemate kompletan materijal za vaše stranice možemo vam pomoći oko opremanja sadržaja.

Koje vam usluge možemo ponuditi?

Uz ove usluge nudimo još i:

Cijena izrade web stranica

Cijena izrade web stranica ovisi o količini sadržaja koji se obrađuje i postavlja na web - tekstualnog i fotografskog materijala, grafičkoj opremi i interaktivnosti sadržaja, a određuje se nakon razgovora sa klijentom i pregleda kompletnog materijala.

Nastojimo predvidjeti i moguće izmjene i povećanja količine materijala do koje može doći i u toku rada na vašem sajtu.

Izrada web stranica

Izrada web stranica za manju tvrtku ili proizvodni obrt traje u prosjeku desetak radnih dana. Nešto manje vremena potrebno je i da bi se otvorila vaša domena - vaša internet adresa. Postupak podnošenja zahtjeva HR državne domene za poduzeća, obrte i pojedince u potpunosti obavljamo za vas.

 

Testiranje web stranica

Testiranje gotovih web stranica i prijava na web pretraživače - Google, Yahoo se odvija neposredno nakon finiširanja vašeg weba. Testni period traje sljedećih 30 dana i u tom razdoblju moguće su korekcije sadržaja koje su uključene u dogovorenu cijenu.

Ukoliko želite neka objašnjenja o prezentiranom sadržaju, slobodno se javite telefonom ili na